Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu tertibat sebebiyle kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu durum haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Bu nedenle henüz faik bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma katkısızlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın kabil ivedili durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini dâhileriye hapseder.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla acıe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kategorik kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolayca ve dışarıya sadık açılmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir kâin yangın çıkış kapılarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve alelumum çağdaş binalarda kullanılır.

Özellikle duyarlı ve Yangın Merdiveni Kapısı değerli materyallerin evetğu odaların kapılarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına sargılı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu hava sevimli kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page